Als je een nieuwe badkamer wilt bouwen of als je de badkamer wilt vervangen ben je altijd op zoek naar een zonwering. Je wilt namelijk geen over verlichting dat is namelijk ook niet fijn. Het beste is om er tussen in te gaan zitten, dus niet teveel licht maar ook niet te weinig licht. En daarom zijn er ook zonweringen, want dit kan jou hierbij helpen. De zwarte houten jaloezieën van HxB zijn een goede keuze. Voordat je ze kunt bestellen zijn er verschillende opties.

Bij de lengte kun je voor 10mm, 25mm of 38mm gaan. Dit hangt dus af van jouw badkamer en jouw voorkeur. Daarnaast kan je ook nog tussen zwart en antraciet kiezen. En als laatst moet je nog tussen twee verschillende grepen kiezen. De grepen die je kan kiezen zijn de greep van hout en de greep van chroom. Al met al genoeg keuze op dit gebied. Maar dat betekent ook dat jij hem helemaal aan kan passen aan jouw badkamer.

Raamdecoratie

De raamdecoratie van HxB® Raamdecoratie wordt via jouw eisen en wensen op maat gemaakt, zodat het precies goed is voor jouw badkamer. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en stoffen. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende modellen. Voorbeelden hiervan zijn: houten jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen en duorolgordijnen. Al de bovenstaande gordijnen zijn verschillend in uiterlijk en prijs. Hierboven is ook al uitgelegd wat je kunt kiezen bij de houten jaloezieën, maar je hebt ook nog genoeg opties bij de andere gordijnen.

Verschillende varianten

Bij de plisségordijnen kun je kiezen uit het volgende: de verduisterende versie, hier krijg je een ruime stof en kleurkeuze. Daarnaast krijg je hier ook een volledig luchtdichte stof. Deze verduisterende versie is geschikt voor optimale privacy. Naast de verduisterende versie heb je de lichtdoorlatende versie, deze gordijnen hebben lichtdoorlatende stof. Bij deze gordijnen heb je ook een ruime stof en kleurkeuze. Deze gordijnen zijn geschikt voor lichtinval en privacy. Hierna komen de transparante plisségordijnen, deze gordijnen hebben een optimaal doorzicht en een fijne stof daarnaast heb je ook een ruime stof en kleurkeuze. Hierna komen de honingraat stof plisségordijnen, deze gordijnen kun je goed gebruiken voor tegen de warmte. Bij deze gordijnen heb je ook weer een ruime stof en kleurkeuze. Je kunt bij deze gordijnen kiezen tussen lichtdoorlatend en verduisterend.