Een eigen huis, een plek onder de zon, zegt onze René Froger niet voor niets. In je eigen huis geniet je onbezorgd, ben je creatief en echt compleet jezelf. Van koken, klusjes doen tot slapen en je hobby beoefenen en feestdagen vieren met je familie en vrienden. Kortom, je spendeert veel tijd in je eigen huisje. Om deze reden is het ontzettend belangrijk om alles goed te onderhouden zodat de waarde van je woning niet verminderd. In deze blog behandelen we een aantal upgrades die jouw woning moeten hebben!  

Zonnepanelen 

Een zeer goede manier om de waarde van jouw woning te verhogen is door zonnepanelen te plaatsen op het dak. Met behulp van deze type panelen zorg jij ervoor dat je op een duurzame manier energie opwekt met behulp van de zon! De zon schijnt iedere dag, zeker in de lente en zomer. In een zonnepaneel zitten bepaalde cellen die de zonnestralen omzetten in energie die je kunt gebruiken voor allerlei elektrische apparaten in huis. Door te investeren in groene energie zorg jij ervoor dat; jouw woning waardevoller wordt, draag je bij aan een beter klimaat en milieu en grote kans dat je een extra zakcentje overhoudt omdat je meer energie opwekt dan gebruikt!  

Waterontharder kopen 

Niet alleen zijn zonnepanelen erg waardevol, ook een waterontharder is een aanwinst voor jouw woning. De essentie van een waterontharder zit hem in de naam, het maakt daadwerkelijk het water zacht. Al het water dat door de leidingen heen stroomt is uit te drukken in een bepaalde mate van hardheid. Wanneer water als hard wordt gezien, zit er veel kalk in het water. Zit er weinig kalk in het water? Dan definieert men dit gegeven uit als zacht water. Een waterontharder zorgt er dus voor dat de kalk wordt verminderd. Er zijn veel huishoudelijke producten die door verkalking stuk gaan of hierdoor sneller slijten. Daarnaast is zacht water ook veel beter voor je gezondheid aangezien te veel kalk slecht is voor je huid. Nu denk je: hoe werkt een waterontharder? Dan is het zeker een aanrader om te Googelen naar Amysoft! 

Isolatiemateriaal 

Tot slot is het een absolute aanrader om isolatiemateriaal te plaatsen om zo kou niet de kans te geven om je woning binnen te dringen. Daarnaast houd je ook de warme temperatuur vast, waardoor je niet voor niets urenlang aan het stoken bent.