Het schilderen van je huis, zowel binnen als buiten, is een van de meest bevredigende manieren om het een frisse, nieuwe uitstraling te geven. Maar om echt te kunnen genieten van de vruchten van je arbeid, moet je zeker zijn van je verfkeuze. Om jouw zoektocht kort te maken hebben wij hier voor jou de ultieme keuzes voor binnen- en buitenlakverf: Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en Sikkens Rubbol XD High Gloss. Deze twee top producten van Sikkens staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en verbluffende resultaten.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin: voor een prachtige afwerking in huis

Als het gaat om het schilderen van je interieur, wil je verf die niet alleen de tand des tijds kan weerstaan, maar ook een verbluffende esthetiek biedt. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is de perfecte keuze voor dit doel. Deze zijdeglanzende lak op waterbasis is een ware all-star voor het schilderen van deuren, kozijnen, keukenkastjes en ander houtwerk binnenshuis.

Wat maakt Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin zo speciaal?

 1. Keiharde lakverf voor binnen
  Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van deze verf is dat deze keihard wordt na het aanbrengen. Dit resulteert in een oppervlak dat uiterst bestendig is tegen krassen en slijtage. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dagelijkse schade die je houtwerk kan aantasten.

 2. Lakverf is bestand tegen huidvetten
  In huis is het onvermijdelijk dat je deuren en kasten vaak aanraakt. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen huidvetten. Hierdoor blijven je pas geschilderde oppervlakken er fris uitzien, zelfs als ze veelvuldig worden aangeraakt.

 3. Houtlak op waterbasis
  Deze verf is op waterbasis, wat betekent dat hij gemakkelijk te reinigen is en weinig schadelijke dampen produceert. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veiliger om binnen te gebruiken, zelfs met kinderen en huisdieren in huis.

 4. Mooie zijdeglans binnenlak
  De zijdeglanzende afwerking van Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin geeft je interieur een elegante uitstraling. Het vangt en weerkaatst het licht prachtig, waardoor je kamers er lichter en ruimer uitzien.

Sikkens Rubbol XD High Gloss: de ongeëvenaarde buitenlak

Voor de buitenkant van je huis heb je een verf nodig die bestand is tegen de elementen en die jarenlang zijn glans behoudt. Hier komt Sikkens Rubbol XD High Gloss in beeld. Deze buitenlak is de crème de la crème als het gaat om het aflakken van deuren, kozijnen en ander houtwerk buitenshuis.

Wat maakt Sikkens Rubbol XD High Gloss zo bijzonder?

 1. Duurzame buitenlak
  Deze verf is niet zomaar duurzaam, hij is buitengewoon duurzaam. Met de juiste toepassing kun je genieten van maar liefst 10 jaar zonder onderhoud. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan schilderwerk en meer tijd kunt besteden aan het genieten van je buitenruimte.

 2. Lak voor buiten met langdurige glans
  De glans van Sikkens Rubbol XD High Gloss is werkelijk indrukwekkend. Zelfs na jaren van blootstelling aan zon, regen en andere weersomstandigheden zal deze lak blijven stralen als op de eerste dag. Je huis behoudt zijn prachtige uitstraling.

 3. Weerbestendigheid voor houtwerk buiten
  Dankzij zijn uitstekende weerbestendigheid is deze lak bestand tegen alle elementen. Het beschermt je houtwerk tegen regen, wind, UV-stralen en zelfs zoutnevel in kustgebieden.

 4. Eenvoudig aan te brengen lak
  Hoewel het een hoogwaardige lak is, is Sikkens Rubbol XD High Gloss relatief eenvoudig aan te brengen. Met de juiste voorbereiding en techniek zul je snel en efficiënt kunnen schilderen.

Kortom, als je op zoek bent naar de beste lakverf voor binnen- en buitengebruik, dan zijn Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en Sikkens Rubbol XD High Gloss de ultieme keuzes. Ze bieden niet alleen uitstekende prestaties en duurzaamheid, maar zorgen er ook voor dat je huis er prachtig uitziet, zowel van binnen als van buiten. Maak de juiste keuze en geniet van een langdurige schoonheid die weinig onderhoud vereist.