Ik ben geboren in Amsterdam en daar opgegroeid, tot mijn ouders scheidden. Ik ben opgegroeid in een Nederlands gezin en woon al zo'n 20 jaar in Amsterdam. Toen ik een jaar of 18 was, verhuisde ik naar Nederland om te studeren. Ik heb hier nog steeds vrienden van school en heb door de jaren heen veel Nederlanders ontmoet. Ik woon in Amsterdam. Ik woon graag in Amsterdam en doe mijn best om me aan te passen, zelfs naar de universiteit om daar mijn eerste graad te halen. Ik woon met mijn vriend Martin en onze katten, maar soms bezoek ik mijn ouders in hun thuisland Nederland en heb ik daar de beste tijden van mijn leven. Deze blog gaat over mijn ervaringen in Nederland.

De eerste aflevering van "Grammarly" was een zeer grote verrassing voor mij. Dit was de show waar de gastheren interviewden de meest populaire taallessen in de wereld.

In 2011 werd ik geïnterviewd door het tv3-netwerk over de toekomst van tv-toestel en ik gaf dit antwoord: "De toekomst van tv-toestellen is in handen van de kijkers, niet van de tv-bedrijven. Ik hou van deze slogan, en ik hoop dat het werkt. Voor nu wil ik wijzen op een paar feiten: De meest populaire tv-toestellen deze dagen zijn niet ingesteld in tv3's studio's, maar op straat en in de straten van andere landen.

De gemiddelde tv-toestel is iets meer dan 10 jaar oud. De gemiddelde lengte van een enkel tv-toestel is ongeveer 15 jaar. De gemiddelde prijs van een tv-toestel in Nederland is ongeveer 60 euro. Het gemiddelde aantal mensen dat de mogelijkheid hebben om te kiezen welke tv-toestel ze willen is 3 miljoen. Ik wil ook graag wat statistieken aanwijzen: In de eerste helft van dit jaar wist het Nederlandse TV3-netwerk meer dan een miljoen mensen te overtuigen om hun tv-toestel te kopen. Dit is ongeveer 100% van de bevolking.

Mijn motto is "de wereld heeft een beetje schilders nodig", ik ben een regelmatige kijker van de nationale tv, de meeste van mijn vrienden in mijn buurt zitten erin, en ik vind het ook leuk om er tegelijkertijd naar te kijken.

Ik begon de wiki te lezen in 2010 na het vinden van het op reddit en ook zien hoe de wiki is veranderd in de tijd. Ik had de drang om bij te dragen om de wiki te verbeteren en de wiki kon alleen maar profiteren van iemand met meer kennis en ervaring in het veld. Dit is toen ik begon met mijn eerste bijdrage te maken en ik deed dit met behulp van Google Docs. Op het moment dat ik niet wist wat te verwachten, want dit is iets totaal nieuws en het leek volledig uit de doos, maar ik heb niet opgeven. Toen ik mijn bijdragen begon te bewerken, zou ik steeds weer hetzelfde vinden: de wiki had hulp nodig.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om de dingen te laten zien die ons gelukkig maken. Deze blog laat je zien wat je nooit op televisie zult zien of in de krant leest. Ik zou graag voor u om een beetje geluk te krijgen in je leven door het lezen van mijn blog.

Een paar dingen eerst: Deze blog is een persoonlijke blog, geschreven voor het individu en niet voor de zakelijke belangen van andere bedrijven, merken of organisaties. Al mijn inhoud is mijn eigen en ik schrijf niet over andere blogs in mijn blog, want ik vind het vervelend en afleidend. Dus, deze blog is niet een review site. Het is een plek waar je me vertellen wat je zou willen zien op televisie of lezen over in de kranten. Ik zou graag van u horen, vooral als je een echte tv-kijker, krantenlezer of een filmwatcher.